2010. január 1., péntek

Buék és dobpergés....

Amikor egy éve beszélgettünk, ötleteltünk, s végül elindítottuk ezt a blogot, úgy gondoltuk, lesz rá "némi" kereslet, végülis kaptunk érdeklődő leveleket innen-onnan, de arra egyikünk sem számított, ami végül történt:

Majdnem 15,000 egyedi látogatás és több, mint 37,000 oldalbetöltés. A képen is jól látszik, ahogy egyre többen jöttetek - köszönjük! Kérdéseiteket, észrevételeiteket továbbra is várjuk és örömmel segítünk, adunk információkat, ha tudunk. :)

Nem meglepő talán, hogy a legtöbben Magyarországról érkeztek:


Összesen 25 bejegyzés született, igaz, júliusban egy kedves olvasónk felvetésére klubot indítottunk a Facebookon és az Iwiwen is. Ezeket majd szeretnénk jobban kihasználni a következő évben. Készült velünk egy rövidke interjú is, amely a HRPortálon olvasható.

A blogon közzétett hozzászólásokon kívül sok-sok levelet kapunk tőletek. Megtisztelő, hogy bizalmatokba fogadtok és hozzánk fordultok kérdéseitekkel. Előfordul, hogy úgy érezzük, mi ehhez kicsik vagyunk, nem elég a tudásunk, de olyankor is igyekszünk utánajárni a dolognak, s valami támpontot adni. Az elmúlt két hétben kicsit feltorlódtak talán a levelek, de aggodalomra semmi ok, hamarosan visszaállunk a régi kerékvágásba, és levél válasz nélkül nem marad.
Ezenkívül az is remek érzés, hogy vannak olyan olvasóink, akik már Kanadában élnek - rájuk és a tapasztalataikra továbbra is számítunk és örülünk, hogy van, akivel személyesen is találkoztunk már. Terveink szerint 2010-ben újabb sorozatot indítunk, amelyben már itt élő magyarok mesélnek arról, hogyan, miért jöttek, milyenek voltak az első tapasztalataik.
Ehhez jelentkezőket is szívesen várunk!

És akkor végül a nyereményjátékról... Tizenhat helyes megfejtés érkezett arra a kérdésre, hogy mit jelent a Kanada szó és honnan ered. Ahogy az alábbi képeken is látjátok majd - ígéretünkhöz híven - összeültünk mi ketten az internet segítségével és közösen kisorsoltuk a nyertest. :))

Így tehát a nyertes.... (itt jön a dobpergés) ..... a kilences számú.... CHRISTINE!!!!!! :)))))))))))))))



Nagyon gratulálunk Christine-nek, aki felé hamarosan el is indul majd az ajándékcsomag. Christine, légyszi írj nekünk egy e-mailt a hellokanada@gmail.com címre a lakcímmeddel együtt, hogy mielőbb postázhassuk jól megérdemelt ajándékod. :)
A többieknek is köszönjük, hogy játszottak! Ez volt az első, de egész biztosan nem az utolsó játékunk. ;)
Boldog új évet, minden jót!

Lívia és Manka

8 megjegyzés:

Euthymia írta...

Gratulálok nektek az évfordulóhoz Christine-nek is :)
Sok szép vidám napot, jó kis bejegyzéseket! :)

Christine írta...

Ez most kellemes meglepi volt! :-)) Bambulok itt a reggeli kávemmal a gép előtt.....Köszönöm szépen!!!!Email megy.

Unknown írta...

Gratulálok az évfordulóhoz és Christine szerencséjéhez! :)

Ezeket a statisztikákat hogy csináltátok?

Boldog új évet! :)

Cat(harine) írta...

500 találat van a facebookon Kanadára... :D

Sabata Feri írta...

Sziasztok. Gratulálunk a nyertesnek.Tényleg sorsoltatok, és láttam a nevemet a cetlik között ami jól esett.Még egyszer gratula és boldog új évet!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

Gratulálok Christine-nek! :)

Nagyon Boldog Új Évet kívánok!!

safi írta...

Sziasztok. Szintén gratulálok. És a boldog új év kívánása mellett köszönöm szépen az eddigi érdekes olvasmányokat.

Remzső László írta...

Sziasztok!
Nagyon ügyesek vagytok, jó kis sorsolás volt :D Továbbra is szuper infók vannak az oldalon, és... én is láttam a nevemet a cetliken:D