2010. június 14., hétfő

Egy kis késedelem...


Kedves Mindenki,

Először is szeretnénk megköszönni a bizalmatokat, amivel indulásunk óta kitüntettek minket, hiszen azóta is  folyamatosan kapjuk a leveleket tőletek, amiben teljes nyíltsággal és bizalommal osztjátok meg velünk életetek fontos dolgait, kérdéseit. Szeretnénk ha tudnátok, hogy ezt abszolút nem vesszük készpénznek, sőt... így lehetőségeinkhez mérten továbbra is igyekszünk válaszolni minden egyes levélírónak, természetesen minél hamarabb.

Az utóbbi időben azonban kicsit lemaradtunk a válaszadással (sőt, a távollétem alatt abszolút Manka tartotta a frontot - hálás köszönet érte!!), és kapjuk is az érdeklődő leveleket emiatt. Szeretnénk nektek jelezni, hogy senkiről nem feledkeztünk el, minden levelet (valószínűleg) megkaptunk, de kicsit feltornyosultak a mi életünkben is a dolgok, ezért a késedelem. Ígérjük, hogy ebben a hónapban minden eddig érkezett levélre válaszolunk, s az új levélíróktól további türelmet kérünk. Továbbra is örömmel segítünk és adunk információt, ahogy eddig is, és a kis torlódásért újra elnézést kérünk.

Szép hetet mindenkinek és hamarosan jelentkezünk!

Manka és Lívia

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

heló, én judi vagyok és több ismerősőm is ki ment Torontoba a jobb élet reményében, igaz nem panaszkodnak de egy ismerösöm sajnos igen ők 3, gyerekel vágtak a nagy világnak mert a meg élhetésük nem volt már bisztositva magyarországon nem azért mert nem akartak dolgozni m,hanem meg szünt a munkaheje az Apukának az Anyuka gyesen és a jövedelmük nem volt elég a meg élhetésre sem nem h, még a lakást fedeze több mint 3,hete kin vanak de még semi pénszt nem kaptak az ügy intézöjükben semi jo indulat nics ha nem kaptak volna segitséget ismeröstöl akor most hogy lenne? kérdezem én és álitolag 30, család kin alut a szabad ég allat több kicsi gyerekel mert nem tuták a menekült szálásra el hejezni őket, vajon igaz lehet? Az eberek nem azért menekülnek el Magyarországrol mert olyan jol megy nekik, elenkezőleg az csak duma hogy menyi munka hejvan nem igaz itt az eberek nagy része meg döglik hajléktalaná válik, és dolgozott amig csak lehetősége volt, és kénytelen mindent föladni és el menekülni mert Magyarországon meg döglik adnak 28500ft, és éjémeg belőle és fizes lakás rezsit is ahol van 2,3,vgy 1 gyerek ott kb, 10,ezer gyerekenként a családipotlék, a lakás rezsije meg havi 38, és 43,ezer ft, körül , Mijen nagy lelkü Magyarország, na ezért menekülnek el az eberek, mert kölőben meg döglenek

Névtelen írta...

hát ez Magyarország sajnos itt csak a nagy kutyák élnek meg de azok gond nélkül igyen esznek ruhászkodnak laknak, igyen kocsi és tankolás, nicsenek napi gondjaik és hogyan fizesék ki a számlájukat mert nem ismernek ijet it csak a nagy duma van a médiába és az eberekel fizetetik ki az állam adóságot a vilanyt gászt lakbéreket már nem lehet követni hányszor emelték ez már nem is Magyarország

Névtelen írta...

Gondolom a két iskolázott hozzászóló példásan kivette részét a közteher viselésből, ami magyarországon elvileg mindenkire nézve kötelező.Vagyis kevesellik a segélyt amit kapnak, és Kanadába vándorolnak.De hát ott is dolgozni kell, és ott is van közteherviselés adó és társadalom biztosítás formájában.